Blog

Concert review: Bullet For My Valentine | 12 juni 2018

Bullet For My Valentine

Op dinsdag 12 juni stonden Ded, Crossfaith, Asking Alexandria en Bullet For My Valentine in Melkweg. Een grote line-up voor een niet uitverkochte show. Ik ging naar het concert omdat ik Asking Alexandria graag weer wilde zien. Ook was ik nieuwsgierig naar de Japanse band Crossfaith. De headliner, Bullet For My Valentine, kende ik eigenlijk alleen van naam. Hun muziek had ik vooraf nog nooit geluisterd.

Continue reading

Mijn favoriete releases | Mei

Releases mei

Afgelopen maand hebben een aantal van mijn favoriete bands weer nieuwe muziek uitgebracht. Zo kwam Brandon Urie van Panic! At The Disco weer met een nieuwe single voor zijn aankomende album. Bracht State Champs twee nieuwe singles en Mayday Parade zelfs drie nieuwe singles uit. Van beide bands is er ook een nieuw album op komst. Daarnaast ontdekte ik SCARLXRD.

Continue reading

Concert review: State Champs | 22 mei 2018

State Champs

Op dinsdag 22 mei stond State Champs in de Oude Zaal van Melkweg. Het was de tweede keer dat State Champs in Nederland was voor een headline show. Ik had de band al eens eerder gezien tijdens The Powerfest, ook in de Oude Zaal van Melkweg. De OZ is een van mijn favoriete concertzalen. De zaal is klein waardoor er vaak een goede sfeer is. Ook tijdens de show van State Champs was dit het geval. Stand Atlantic en Knuckle Puck waren mee als support acts van State Champs.

Continue reading