Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Concert review: Halsey | 25 september 2018 - Didi Winnubst

Concert review: Halsey | 25 september 2018

Halsey

Halsey stond al een aantal jaar op mijn wenslijstje om nog eens live te zien. Op dinsdag 25 september stond Halsey in AFAS Live, Amsterdam en kon ik haar eindelijk van dit lijstje afstrepen. De show was de een na laatste van de Hopeless Fountain Kingdom tour.

Raye

Raye stond in het voorprogramma van Halsey. Je zult Raye misschien wel kennen van het nummer You Don’t Know Me. Toen ik de zaal binnen kwam was de set van Raye al begonnen en de zaal was al goed gevuld. Het publiek was grotendeels bekend met de muziek van Raye en ging bij You Don’t Know Me dan ook helemaal los. Ook deed ze een cover van Rock Your Body van Justin Timerlake.

Halsey

Na een changeover van ongeveer een halfuur was het tijd voor Halsey. Het licht ging uit en The Prologue werd afgespeeld. Vervolgens verscheen het silhouette van Halsey op het doek dat voor het podium hing. Het doek viel naar beneden en Halsey begon de show met het nummer Eyes Closed. Ze stond op een verhoging op het podium waardoor ik haar ook van verder achterin de zaal goed kon zien. Halsey heeft live een prachtige stem en het ziet er uit alsof ze geen moeite hoeft te doen om een show neer te zetten. Met prachtige visuals op de achtergrond bewoog ze elegant over het podium.

Halsey

Op voorgaande setlist’s had ik gezien dat Halsey ook een B-stage zou hebben, waar ze Lie en Don’t Play zou doen, maar in AFAS Live was die er helaas niet. De nummers die ze eigenlijk op de B-stage zou doen werden gevolgd door Colors pt. 2 en Colors. Na een korte monoloog zong ze een cover van het nummer Closer van The Chainsmokers. Ze vertelde dat ze bijna jarig was, maar dat ze graag jong wilde blijven. Ook vertelde ze over haar ex vriend die haar altijd lieve briefjes mee gaf wanneer ze op tour ging. Dit sloot aan op het nummer Sorry. Walls Could Talk was voor mij het hoogtepunt van de avond. Ondanks dat het nummer maar één minuut en 42 seconden duurt is dit een van mijn favoriete Halsey nummers. Het concert werd afgesloten met een toegift bestaande uit drie nummers en een hoop confetti. Hold Me Down, Is There Somewhere en Bad At Love waren de laatste drie nummers van de show. Halsey gaf aan dat ze na haar laatste show (die op 26 september in Berlijn) een tijdje weg zou gaan zodat ze kan werken aan haar derde album.

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *