Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Product Review: Ultimate Ears Wonderboom - Didi Winnubst

Product Review: Ultimate Ears Wonderboom

Urban Ears Wonderboom

Tegenwoordig zijn er oneindig veel bluetooth speakers op de markt. Toen ik een nieuwe speaker wilde had ik geen idee waar ik moets beginnen en welke speaker het beste zou zijn voor mij. Na lang twijfelen en vergelijken maak ik nu al bijna een jaar gebruik van de Ultimate Ears Wonderboom.

De Ultimate Ears Wonderboom is een krachtige bluetooth speaker met 360 graden geluid. (Een nog krachtigere speaker is de Ultimate Ears Boom 2). Je kunt de Wonderboom speaker nog krachtiger maken door er een tweede aan te koppelen. Dit is bijvoorbeeld erg handig voor feestjes of als je muziek wilt luisteren in een groot huis of een grote tuin. De speaker heeft volgens de specificaties een bereik van 30 meter. Dit vind ik in de praktijk wat tegenvallen. Zodra ik met mijn telefoon naar een andere kamer loop begint de speaker soms wat te haperen. Waarschijnlijk komt dit door de muren en dergelijke die tussen de verbinding komen. Vaak ben ik nog geen 5 meter verwijderd van de speaker wanneer dit gebeurd, dus zou dit eigenlijk niet zo moeten zijn.

Urban Ears Wonderboom

De Ultimate Ears Wonderboom is schok-, vuil-, en waterbestendig. De resistentie van de speaker is voor mij zeker een van de redenen geweest om voor de Wonderboom te kiezen. Vooral de waterbestendigheid was voor mij een must. Ik wilde graag een speaker die ik zou kunnen gebruiken tijdens het douchen. Doordat de speaker tegen water kan, kan ik onder de douche mijn muziek pauzeren, harder of zachter zetten en nummers overslaan. Eerst dacht ik dat de speaker ook zou kunnen drijven en vanuit het water muziek af zou kunnen spelen. Echter bleek dit niet zo te zijn. De speaker is tot 30 minuten waterdicht en tot een diepte van 1 meter. Wanneer hij in het water is geweest heeft dit invloed op het geluid en duurt het even voordat dit weer optimaal is.

De batterij van de box gaat ±10 uur mee. Hierdoor kan je dagen achter elkaar zorgeloos muziek luisteren. De box geedt optijd aan wanneer de batterij op begint te raken door een rood knipperend lampje. Bij de speaker zit een laadkabel geleverd met USB aansluiting. Er zit geen stekker bij.

Urban Ears Wonderboom

De knopjes op de Wonderboom zijn in het begin wat onduidelijk. Dit merk ik vooral wanneer mijn vrienden de box willen gebruiken. De grote plus en min spreken natuurlijk voor zich maar op de bovenkant zitten ook nog drie knopjes. Het heeft ongeveer een half jaar geduurd voordat ik ontdekte dat er een derde knopje was. Het streepje bovenop de box is de aan en uit knop. Met het rondje zoek je naar bluetooth apparaten in de buurt. Dit knopje moet je wat langer ingedrukt houden voordat er iets gebeurd. De derde knop zit in het midden van de box onder het EU logo. Hiermee kan je de muziek pauzeren en door er dubbel op de drukken kan je een nummer overslaan. Een nummer terug kan helaas niet.

Over het algemeen ben ik heel erg blij met deze speaker. Natuurlijk zullen er altijd betere op de markt zijn, maar dan zit je al snel weer in een hogere prijsklasse. Toen ik de Ultimate Ears Wonderboom kocht was hij €99. Ondertussen is hij op Bol.com verkrijgbaar voor €75 via deze link.

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *