Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Mijn favoriete releases | Juni - Didi Winnubst

Mijn favoriete releases | Juni

releases juni

In juni kwam er een berg aan nieuwe muziek uit. Nieuwe albums van onder andere Panic! At The Disco, 5 Seconds Of Summer, Mayday Parade en State Champs. Zelfs zo veel dat ik moeite had om hier een selectie uit te maken om over te schrijven.

Panic! At The Disco – Pray For The Wicked

Voor het volledige album Pray For The Wicked uit kwam, waren er al 4 singles uitgebracht. De eerste drie singles vond ik erg tof. Hierdoor had ik hoge verwachtingen (high hopes ;)) voor de rest van het album. Helaas vond ik dit wat tegenvallen. Ik vind het album wat simpel en veel van hetzelfde. Wel is het zo, dat hoe vaker ik het album luister, hoe leuker ik het toch ga vinden. Misschien moet ik het album maar heel vaak gaan luisteren zodat ik er uiteindelijk net zo enthousiast over ben als gehoopt.

5 Seconds Of Summer – Youngblood

Na lang wachten kwam in juni het derde studioalbum van 5 Seconds Of Summer uit. Het album is elektronischer dan de voorgaande twee en geeft mij veel One Direction vibes. Ondanks dat het mij erg aan One Direction doet denken vind ik het een vernieuwend album. Empty Wallets en Youngblood zijn mijn twee favoriete nummers van het album. Bij vrijwel elk nummer op het album denk ik ‘wow dit nummer zou ik graag live willen horen’. Nadat ik het album had geluisterd heb ik dan ook meteen een oproep op Ticketswap gezet voor hun show in AFAS Live op 5 november.

State Champs – Living Proof

Living Proof is alweer het vijfde album van de upcoming pop punk band, State Champs, uit New York. Hun eigen sound komt in dit album weer goed naar voren. Op het moment is de eerste uitgebrachte single, Dead and Gone, mijn favoriet van het album. Ook het nummer Time Machine, samen met Mark Hoppus vind ik een tof nummer.

Mike Shinoda – Post Traumatic

Na het overleiden van Chester Bennington op 20 juli 2017 vond Mike Shinoda het moeilijk om weer muziek te maken. Toen hij weer muziek ging maken deed hij dit niet met de gedachte om het ook werkelijk uit te brengen. Hij creëerde slechte rap en 90’s grunge nummers. Uiteindelijk maakte hij ook iets dat niet slecht was. Hieruit is het album Post Traumatic ontstaan. 3 van de nummers op het album waren eerder al te horen op Post Traumatic EP. Op het album heeft Mike Shinoda samengewerkt met o.a. Machine Gun Kelly, K. Fly en Blackbear. Ik vind het een heel goed album, maar soms lastig om naar te luisteren door de achterliggende gedachte en gevoelens. Deze betekenis achter het album, maakt het album tot wat het is.

Mayday Parade – Sunnyland

Na vorig jaar een heruitgave te hebben gedaan van het album A Lesson In Romantics, was het dit jaar weer tijd voor een geheel nieuw album. Halverwege juni kwam het album Sunnyland uit. Een van de eerste dingen die mij opviel aan het album was dat de titelsong het laatste nummer is op het album. Dit zie je niet vaak. Ik kan wel begrijpen waarom ze dit hebben gedaan want het is een prachtig nummer om het album mee af te sluiten. How Do You Like Me Now is mijn favoriet van het album.

 The LaFontaines – UP

Eind mei leerde ik de band The LaFontaines kennen tijdens het concert van Don Broco in Melkweg. Ik vond de band erg leuk en ben ze gaan volgen. Op 15 juni brachten ze UP uit. Dit is de eerste single van hun aankomende album. De combinatie van rock/pop met rap is wat is zo leuk vind aan de band. Ook komt dit weer terug in hun nieuwe single. Op 30 september staat de band in Mezz Breda.

Overige releases:
  • Bullet For My Valentine – Gravity
  • All Time Low – Everything Is Fine
  • All Time Low – Birthday
  • As It Is – The Stigma (Boys Don’t Cry)
  • With Confidence – That Something
  • Aksing Alexandria – Someone, Somewhere (acoustic  version)
  • Owl City – Cinematic
  • Paul McCartney – Come On To Me

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *