Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Mijn favoriete releases | Mei - Didi Winnubst

Mijn favoriete releases | Mei

Releases mei

Afgelopen maand hebben een aantal van mijn favoriete bands weer nieuwe muziek uitgebracht. Zo kwam Brandon Urie van Panic! At The Disco weer met een nieuwe single voor zijn aankomende album. Bracht State Champs twee nieuwe singles en Mayday Parade zelfs drie nieuwe singles uit. Van beide bands is er ook een nieuw album op komst. Daarnaast ontdekte ik SCARLXRD.

Panic! At The Disco – High Hopes

Op 22 juni komt het nieuwe album van Panic! At The Disco uit. Al eerder bracht zanger Brandon Drie twee nieuwe single uit. High Hopes is de derde single van het aankomend album Pray For The Wicked. De eerste keer dat ik het nummer hoorde was op de radio in de auto. Eerst deed het mij erg denken aan Fall Out Boy. Het duurde even voor ik door had tot het Panic! At The Disco was. Toen ik het nummer nog een keer luisterde hoorde ik toch wel duidelijk dat het Panic! At The Disco was. Ik vind het weer een heerlijk vrolijk nummer en kijk uit naar Pray For The Wicked.

State Champs – Crystal Ball – Mine Is Gold

State Champs bracht afgelopen maand twee nieuwe singles uit voor hun aankomend album. Vorige maand brachten ze Dead And Gone uit. Begin mei kwam de single Crystal Ball uit. Ze speelden deze nummers ook tijdens hun show in Melkweg afgelopen maand. Beide nummers werden goed ontvangen door het publiek en enthousiast meegezongen. Tegen het einde van de maand bracht State Champs het nummer Mine Is Gold uit. Dit vind ik het minste nummer van de drie. Ik vind het nummer vrij simpel en niet vernieuwend. Wel is het een catchy nummers dat hij bij concerten waarschijnlijk goed doet.

SCARLXRD – DXXM

SCARLXRD is voor mij de ontdekking geweest van afgelopen maand. Hij was coverstory van Rocksound en stond op 28 mei in Melkweg. Je kent SCARLXRD misschien wel als oud Youtber Mazzi Maz. Toen ik er achter kwam dat hij dezelfde persoon was, was ik erg verbaasd. SCARLXRD is een artiest die een mix van hiphop en metal maakt. Toen hij bij een show van Limp Bizkit was vond hij de chaos die zij creëerden zo gaaf dat hij dit ook wilde gaan doen. In drie jaar heeft hij al zes albums en verschillende EP’s uitgebracht. Begin mei bracht hij het album DXXM uit. Wat ik het toffe vind aan de muziek van SCARLXRD is de mix tussen verschillende genres.

Mayday Parade – Piece Of  Your Heart – Never Sure – It’s hard to be religious when certain people are never incinerated by bolts of lightning

Afgelopen maand bracht Mayday Parade maarliefst drie singles uit, waaronder een met video. Alle drie de nummers zullen onderdeel zijn van het album Sunnyland dat op 15 juni uit komt. De eerste twee singles die de band uit bracht waren Piece Of Your Heart en Never Sure. Op de laatste dag van de maand bracht Mayday Parade hun single It’s hard to be religious when certain people are never incinerated by bolts of lightning uit. De titel van het nummer is een quote van Bill Watterson, een Americaanse cartoonist. Waarschijnlijk zal ik niet de enige zijn die de titel van het nummer veel te lang vind. Wel vind ik het tof omdat het anders is dan de gemiddelde songtitel. De nummers passen goed bij de repertoire van Mayday Parade en ik kijk uit naar het album Sunnyland.

Zayn – Entertainer

Entertainer is de derde single van het aankomende album van Zayn. Na de eerste twee singles vind ik Entertainer erg tegenvallen. Ik vind het een saai nummer met weinig variatie. Bekijk de video van Entertainer hier onder.

Overige releases:
  • Ryan Beatty
  • Against The Current
  • Babymetal
  • Arctic Monkeys
  • Shawn Mendes
  • Willow – River

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *