Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Concert review: Don Broco | 29 mei 2018 - Didi Winnubst

Concert review: Don Broco | 29 mei 2018

Don Broco

Don Broco is een van mijn favoriete live bands. Ik luister niet vaak naar hun muziek, maar de concerten wil ik toch echt niet missen. De show in Melkweg op 29 mei was de vierde show van Don Broco waar ik bij was en misschien wel de leukste.

The Lafontines

The LaFontaines verzorgden het voorprogramma van Don Broco. Ik was eerst van plan om het voorprogramma over te slaan, omdat ik een lange dag achter de rug had. Omdat er slecht weer aan zat te komen ben ik toch op tijd naar Melkweg gegaan. Toen ik de zaal binnenkwam was het precies acht uur en kwam The LaFontaines het podium op. Ik had ze van tevoren nog niet opgezocht en had dus geen idee wat ik kon verwachten. The LaFontaines is een Rock band uit Schotland. Ik was blij dat ik toch op tijd bij het concert was. Van de show van The Lafontaines heb ik erg genoten. De band was enthousiast en zorgde voor veel interactie met het publiek. Tijdens een van de nummers verliet de zanger het podium en liep hij zingend door het publiek heen. Nadat The LaFontaines klaar waren met spelen stond de zanger van de band bij de merch. Ook na de show stond hij hier met de andere bandleden. Ze vertelden dat ze eind september weer terug zijn voor een show in Nederland. Waar en wanneer is nog niet bekend.

Don Broco

Om negen uur was het tijd voor Don Broco. De band trapte de show af met het nummer Pretty. Van de 17 nummers die ze speelden kwamen er 11 van hun nieuwste album Technology, het album dat ik het minst goed ken. Vaak vind ik het erg jammer wanneer ik nummers niet ken. Het liefst zing ik alles van begin tot eind mee. Ondanks dat ik dat bij deze show niet kon heb ik echt genoten. Door de geweldige sfeer bij Don Broco concerten is het nooit saai. Er wordt vaak veel gemosht en gecrowdsurft. De crowdsurfers die op het podium stonden zorgde ook voor een goede show. Eentje maakte een backflip en iemand anders begon zich op te drukken. Net als tijdens de show van Don Broco in Utrecht vorig jaar ging het publiek in de pit roeien. Het duurde even, maar uiteindelijk zat bijna de helft van het publiek op de grond van Melkweg te roeien. Dit was wel een van de hoogtepunten van de show. Ook het nummer Superlove was voor mij een hoogtepunt. Dit was het eerste nummer van Don Broco dat ik ooit hoorde. Door dit nummer ben in de band leuk gaan vinden. De toegift van de show bestond uit Come Out To LA en T-Shirt Song. Beide grote favorieten van het publiek. Tijdens T-Shirt Song gingen er veel shirts uit en stond iedereen te springen en met zijn shirt te zwaaien. Een prachtig einde van een geweldige en sfeervolle show.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *