Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Concert review: SCARLXRD | 28 mei 2018 - Didi Winnubst

Concert review: SCARLXRD | 28 mei 2018

SCARLXRD

Op maandag 28 mei stond SCARLXRD in de Oude Zaal van Melkweg. Ik had gezien dat hij op de cover van Rocksound stond en dat ze hem een van de beste nieuw komende artiesten vonden, die zeker heel groot gaat worden. Toen ik hem daarna ook zag staan als aanrader in de nieuwsbrief van Melkweg besloot ik toch een ticket te kopen en dit maar eens te gaan checken.

Je kent SCARLXRD misschien wel als oud Youtber Mazzi Maz. Toen ik er achter kwam dat hij dezelfde persoon was, was ik erg verbaasd. SCARLXRD is een artiest die een mix van hiphop en metal maakt. Toen hij bij een show van Limp Bizkit was vond hij de chaos die zij creëerden zo gaaf dat hij dit ook wilde gaan doen.

Door stage kon ik pas laat bij Melkweg zijn. Toen ik de zaal binnenliep hoorde ik nog net Wally A$M, de support act van de avond, het publiek bedanken. Hierna duurde het nog ongeveer een half uur voordat het tijd was voor SCARLXRD. In dit halfuur werd er gedraaid door een DJ. De nummers die de DJ draaide sloegen goed aan bij het publiek. Naast veel (voor mij onbekende) hiphop nummers draaide de DJ ook een nummer van Nirvana en Linkin Park.

SCARLXRD

Om half negen was het tijd voor SCARLXRD. Ik had van te voren veel van zijn muziek beluisterd, maar omdat hij al zes albums heeft uitgebracht was het te veel om in korte tijd allemaal nog te leren kennen. Het merendeel van het publiek kende de nummers wel en kon ze grotendeels meeschreeuwen. SCARLXRD gaf extreem veel energie en ook het publiek stond niet stil. De zaal was eigenlijk constant een grote moshpit en er werd fanatiek gecrowdsurft. Het ging er zo hard aan toe dat zelfs iemand zijn been brak.

Ondanks dat ik de muziek van SCARLXRD niet goed kende heb ik genoten van de show. Ik vond het vooral tof om te zien hoe iedereen aan het genieten was en op ging in de show. Ik ben benieuwd of de verwachtingen van Rocksound en Melkweg waarheid gaan worden en dat SCARLXRD echt groot gaat worden.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *