Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 392 Mijn favoriete releases | April - Didi Winnubst

Mijn favoriete releases | April

Releases April

April was een goede maand als het aan komt op muziek releases. Na lang wachten bracht 30 Seconds To Mars hun nieuwe album America uit. Ik ontdekte een nieuwe artiest, die ook nog een eens nieuw album uit bracht en een van mijn favoriete upcoming poppunkbands bracht de eerste single van hun aankomend album uit.

nothing,nowhere. – Ruiner

nothing,nowehere. is voor mij de ontdekking geweest van de afgelopen maand. Ik leerde nothing,nowehere. kennen door de coverstory in het Engelse tijdschrift Rocksound. Nadat ik al een tijdje bekend was met de muziek van Joe Mulherin kwam op 13 april zijn derde album uit. Het eerste nummer van het album is Outsider. Dit nummer is een instrumental waarop je een meneer hoort praten over een outsider. Ik vind het erg vervelend waneer er zulke nummers op albums staan. Er is niet echt een melodie en na één of twee keer heb je de tekst ook wel gehoord. Wel is het in dit geval iets wat ik bij het album vind passen. Naast Outsider staan er nog tien andere nummers op het album. Titelsong Ruiner is een van mijn favorieten van het album. Ook Hammer en Sayer vind ik echt goede nummers. Op 27 oktober staat nothing,nowehere. in de grote zaal van Sugarfactory.

30 Seconds To Mars – America

Na heel lang wachten, zeg maar gerust 5 jaar, kwam begin april eindelijk het nieuwe album van 30 Seconds To Mars uit. Net als nothing,nowhere. heeft 30 Seconds To Mars een intrumental nummer op hun album staan. Monolith is het vijfde nummer van het album. Tijdens het concert in Ziggo Dome was dit nummer het intro van de show. Hiervoor is het nummer erg geschikt. Op het album vind ik hem wat minder. Toen ik de tracklist van het album zag, was ik vooral erg benieuwd naar het nummer samen met Halsey. Love Is Madness is dan ook een van mijn favorieten van het album. Walkin On Water is ook nog steeds een groot favoriet van me. Het album is anders dan dat ik van 30 Seconds To Mars gewend ben. Ik vind het een goede mix van nieuwe dingen en de 30 Seconds To Mars zoals we die vijf jaar geleden kende.

Isaac Gracie – Isaac Gracie

Isaac Gracie bracht deze maand op vrijdag de 13e zijn eerste studioalbum uit. Ik had Terrified op de radio al vaak voorbij horen komen en vind dit nog steeds echt een heel goed nummer. Ook de rest van het album is echt goed. Naast Terrified is Silhouettes Of You ook een van mijn favorieten. Ik vind het album een heerlijk album om te luisteren op een mooie zomerse avond op het terras en kan dit iedereen aanraden. In mei geeft Isaac Gracie vier shows in Nederland. Op 9 juni staat hij op Best Kept Secret.

Jacqueline Govaert – Acoustic Sessions

Voor mijn stage was ik deze week bij het concert van Jacqueline Govaert in Paradiso, Amsterdam. Jacqueline Govaert heeft echt een geweldige stem. Afgelopen maand bracht ze Acoustic Sessions uit. Vijf nummers in een nieuwe akoestisch jasje. Het eerste nummer op de EP is For All Time. Dit nummer zingt ze samen met Matthew Crosby. Alle nummers op de EP zijn zo goed, dat ik geen favoriet kan kiezen. Van drie van de vijf nummers zijn er video’s verschenen van de opnamens van de nummers.

State Champs – Dead and Gone

State Champs is een band die naar mijn idee echt ondergewaardeerd is. Op 22 mei staan ze in de Oude Zaal van Melkweg, terwijl hun muziek naar mijn idee goed genoeg is om de MAX te vullen. Ik ben benieuwd hoe lang het gaat duren voor ze uit de OZ gegroeid zijn en in de MAX staan. Afgelopen maand brachten de band de eerste single uit van hun aankomend album uit. Dead and Gone is een nummer dat goed in het repetoir van State Champs past. Ook heeft het nummer wat weg van All Time Low en Sleeping With Sirens.

Liam Payne – Familiar

Liam Payne bracht deze maand semen met J Balvin het nummer Familiar uit. Als ex-directioner word ik nog steeds erg blij wanneer ik zie dat de jongens van One Direction nieuwe muziek uit brengen. Familiar vind ik geen vernieuwend nummer, dit vind ik jammer. Wel is het een catchy nummer waar ik vrolijk van word.

Zayn – Let Me

Net als oud One Directioner Liam bracht Zayn deze maand een nieuw nummer uit. Op de muziek van Harry Styles na, maakt Zayn naar mijn idee toch wel de beste nummers van de leden van One Direction. Ook Let Me heeft mij niet teleurgesteld. Een nummer dat echt bij Zayn past en dat ik makkelijk meer dan tien keer achter elkaar kan luisteren.

Overige Releases:
  • 5 Seconds Of Summer – Youngblood
  • Ariana Grande – No Tears Left To Cry
  • Eels – The Deconstruction
  • Cardi B – Invasion of Privacy

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *