Mijn favoriete releases | Maart

Releases maart

In maart waren er weer veel releases. Nieuwe singles, video’s en albums. Ook werden er weer een aantal nieuwe albums aangekondigd waar ik erg blij van word. Zo bracht Panic! At The Disco de eerste twee singles van het aankomende album Pray For The Wicked uit, kwam er meer nieuws over het aankomende album van 30 Seconds To Mars en ontdekte ik de band Southpaw.

Panic! At The Disco – Say Amen For Silver Lining

Na bijna een week meerdere clues te hebben weggegeven, waaronder een paar surprise shows en de haastig #PrayForTheWicked, bracht Panic! At The Disco twee nieuwe singles uit. Say Amen (Saturday Night) en (Fuck A) Silver Lining. De singles zullen onderdeel van zijn van het album Pray For The Wicked dat op 22 juni uit komt. Naast de twee singles is er ook een tour aangekondigd door Amerika en kun je het album en bijpassende merchandise al bestellen. Wat de nummers betreft ben ik super enthousiast en kijk ik zeker uit naar het nieuwe album en hopelijk een tour door Europa.

30 Seconds To Mars – One Track Mind & Rescue Me

Thirty Seconds To Mars werkt al een tijdje aan hun nieuwe album. Afgelopen maand bracht de band weer twee nieuwe singles uit die op dit album komen te staan. One Track Mind (feat. A$AP Rocky) en Rescue Me. Beide nummers zijn, net als de eerder uitgebrachte singles, erg anders dan wat we van 30 Seconds To Mars gewend zijn. Wel is het een verandering waar ik zeker aan kan wennen. Op Walk On Water na is Rescue Me nu mijn favoriet. Een modern en catchy nummer waarin de prachtige stem van zanger Jared Leto goed naar voren komt. Op 6 april zal het album AMERICA uitkomen. Op dit album zullen ze, naast A$AP Rocky, samenwerken met Halsey en Zedd. Het nummer samen met Halsey zou ‘Love Is Madness’ gaan heten. Hier ben ik vooral erg nieuwsgierig naar.

Mike Shinoda – Crossing A Line / Nothing Makes Sense Anymore

Vorige maand maakte ook Mike Shinoda bekend dat er een nieuwe soloalbum aan komt. Het album gaat Post Traumatic heten en zal op 15 juni uitkomen. Eind maart bracht Mike Shinoda twee singles uit voor zijn album. Ik heb niet vaak dat muziek mij echt raakt, maar Mike Shinoda krijgt dit voor elkaar.

Two Door Cinema Club – Four Words To Stand On

Het is 10 jaar geleden dat de eerste EP Four Words To Stand On van Two Door Cinema Club uit kwam. Om dit te vieren hebben ze vorige maand de EP voor het eerst online gedeeld. De EP bevat drie demo’s van nummers die op latere albums te horen waren. Daarnaast staan er ook twee niet eerder online uitgebrachte nummers op. Standing On Ghosts en New Houses.

The World Alive – Violent Noise

Ik ken The World Alive door hun Punk Goes Pop cover van Heartless. Toen ik ze live zag als support van Falling In Reverse leerde ik wat meer van hun muziek kennen en sinds dien luister ik steeds vaker naar de band. Eind maart kondigde The World Alive een nieuw album aan en brachten ze daarvan hun eerste single, Red Clouds, uit. Het album Violent Noise komt uit op 4 mei.

Southpaw – White Lighter Myth

Southpaw is een band die ik afgelopen maand heb ontdekt. Het album White Lighter Myth kwam eigenlijk in februari al uit, maar omdat ik heb toch graag nog wilde delen doe ik dat nu. Toen ik de prachtige cover van het album zag moest ik er wel naar luisteren en was ik zeker niet teleurgesteld. Southpaw is een rock/pop/punk band uit Michigan. Ze zijn actief sinds 2014, maar nog steeds vrij onbekend. Ik hoop dat hun album White Lighter Myth hier verandering in gaat brengen.

Overige releases:
 • Jeremy Loops – Critical As Water
 • Eels – Bone Dry
 • George Ezra – Staying At Tamara’s
 • Ronnie Flex – NORI
 • Big2 – Van Staal
 • The Neighbourhood – The Neighbourhood
 • Editors – Violence
 • CUT_ – Blind = Bliss

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

1 Comment

 1. Yolanda /KnusseHuis/
  2 juni 2018

  Hoeveel heb ik gemist!

Comments are closed.