App review: Rewriters – Rotterdam Street Art Route

Rotterdam Street Art Route

Afgelopen week heb ik met een vriendin de Rotterdam Street Art Route gedaan. Via de app van Rewriters kun je een route volgen langs 46 muurschilderingen in Rotterdam. De route begint bij het station en is ongeveer 8 km lang. Rotterdam is een van mijn favoriete steden dus ik vond het erg leuk om hier wat sightseeing te doen.

De Rewriters app is te downloaden voor €1,09. In de app kun je de route vinden en achtergrond informatie van de kunstwerken. De Street Art tour door Rotterdam was iets wat ik al een tijdje wilde doen. Wij deden de route op de fiets in plaats van lopend. Zo hielden we tijd over om nog even te shoppen en konden we nog foto’s maken voor dat het donker werd. Al snel werd duidelijk dat ik echt geen kaart kan lezen en het makkelijker is om de route te lopen. De route begon bij het Centraal Station. Vlak bij het station waren al de eerste kunstwerken te vinden. Vervolgens ging de route door het centrum, naar het zuiden en via het westen van de stad weer naar het station.

We hebben niet de hele route gefietst. Toen we in het centrum aankwamen zijn we gaan shoppen en vervolgens hebben we nog een paar highlights bezocht die ons het leukst leken. Wat ik jammer vond is dat veel van de kunstwerken waren beklad met graffiti tags. Ook zijn ze niet allemaal meer zoals ze waren toen de app net werd gelanceerd.

Rotterdam Street Art Route

Street Art Rotterdam

Rotterdam Street Art Route

Street Art Rotterdam

Wil jij de tour ook doen? Download de app hier: Android – Apple

Foto’s: Photographydoa

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *