Mijn top 7 concerten van het afgelopen jaar

The Powerfest

Het laatste concert van 2017 is alweer achter de rug, wat betekend dat het tijd is voor een recap van het afgelopen jaar. In totaal heb ik het afgelopen jaar 23 concerten bezocht. In dit artiekel kun je lezen over mijn 7 favorieten.

7. Don Broco | 7 november | TivoliVredenbrug

Don Broco

Het concert van Don Broco had ik pas een dag van te voren gepland. Vaak zijn ongeplande concerten de leukste, vandaar ook dat Don Broco terug te vinden is in mijn top 7. Don Broco trad op in Pandora in TivoliVredenburg. De show was niet uitverkocht en het was dus vrij rustig in de zaal. Het publiek dat er was vond ik erg chill. Er werd niet geduwd en gedrongen en er waren veel moshpits.

Klik hier voor de hele review.

6. All Time Low | 13 oktober | AFAS Live

All Time Low

All Time Lowin AFAS Live was zonder twijfel het meest energieke concert van 2017. Ik heb de hele avond staan springen en mee staan zingen met de muziek en ik was zeker niet de enige. Het publiek was bijna nog enthousiaster dan de band. Ook maakt All Time Low veel gebruik van humor in hun show, wat ik altijd erg leuk vind. Creeper was deze avond een van de support acts, dit vind ik ook echt een hele toffe band.

Klik hier voor de hele review.

5. Marianas Trench | 18 mei | Paradiso Noord

Marianas Trench

Marianas Trench stond al erg lang op mn concertbucketlist. Eigenlijk zouden ze in 2016 optreden in Nederland, maar deze show was verplaatst naar 2017. Ze traden op in Paradiso Noord, wat ik een leuke zaal vind. Ze hadden geen voorprogramma. Marianas Trench is live erg goed, ik hoop ze zeker nog een keer live te zien.

Klik hier voor de hele review.

4. Blink-182 | 26 juni | Ahoy Rotterdam

Blink-182

Blink-182 stond ook al lang op mijn bucketlist. Ik was zo blij toen ik hoorde dat ze naar Nederland zouden komen. Ook was ik erg blij met de kaarten die we hadden gekocht. We konden alles perfect zien. A Day To Remember stond in het voorprogramma van Blink. Dit is een band die ik ook graag nog eens live wilde zien. Ik heb deze avond dus twee bands van mijn bucketlist kunnen strepen en van beide bands was het optreden echt geweldig.

Klik hier voor de hele review.

3. Oscar And The Wolf  | 17 november | AFAS Live

Oscar And The Wolf

Van de show van Oscar And The Wolf had ik van te voren eigenlijk geen verwachtingen. Ik had het concert niet gepland en was ook niet echt bekend met de muziek. Ondanks dat ik de nummers niet kende was het echt geweldig. Max, de zanger van Oscar And The Wolf maakte er echt een geweldige show van. Hij danste de hele avond over het podium en straalde echt uit dat hij het leuk vond en dat hij dankbaar is dat hij dit mag doen. Ik kan echt iedereen aanraden om een keer een show van Oscar And The Wolf te bezoeken.

Klik hier voor de hele review.

2. Mayday Parade | 2 oktober | Melkweg OZ

Mayday Parade

Ik wilde Mayday Parade graag nog eens live zien. Toen ik hoorde dat ze op zouden treden met Waterparks en With Confidence was ik helemaal blij. Vooral Waterparks vind ik echt een leuke band. Het concert was ter ere van het 10 jarige bestaan van het album A Lesson In Romantics. Dit album werd in zijn geheel gespeeld door Mayday Parade. Waterparks was voor mij het hoogtepunt van de avond. Het feit dat het in de Oude Zaal van Melkweg was maakte het nog beter. Ik ben echt fan van kleine intieme zaaltjes.

Klik hier voor de hele review.

1. The Powerfest | 1 juni | Melkweg

The Powerfest Pierce The Veil

Zonder twijfel was The Powerfest mijn favoriet van het hele jaar. Tijdens The Powerfest traden 4 van mijn favoriete bands op; Pierce The Veil, Sleeping With Sirens, Crown The Empire en Issues. Ook traden State Champs en Roam op. De optredens waren verdeeld over The Max en de Oude Zaal. Crown The Empire had ik nog nooit live gezien, ook deze heb ik dit jaar van mijn bucketlist kunnen strepen. Pierce The Veil, Sleeping With Sirens en Issues had ik al eerder gezien, maar van alle drie de bands heb ik ook zeker weer genoten. Pierce The Veil is mijn meest favoriete band, hun optreden was dan ook het hoogtepunt van mijn avond. Ik hoop dat er in 2018 weer een editie komt van The Powerfest.

Klik hier voor de hele review.

Wat was jouw favoriete concert van 2017?

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *