Mijn favoriete releases | November

releases november

Mijn favorieten van november zijn erg gevarieerd. Van Jaden Smith tot Elbow tot kerstmuziek van Sleeping With Sirens, er zit van alles tussen. Ook Fall Out Boy en Of Mice & Men brachten afgelopen maand een nieuwe single uit.

Jaden Smith – SYRE

In juli bracht Jaden Smith al muziek uit voor het album SYRE. Op 17 november kwam het volledige album uit. Het eerste nummer van het album vind ik echt geweldig. Dit nummer wordt grotendeels gezongen door Willow Smith, het zusje van Jaden. Willow heeft echt een prachtige stem. Ook heeft hij nummer in samenwerking met A$AP Rocky en Raury. De eerste drie nummers van het album vormen samen het woord BLUE. B en L zijn mijn twee favoriete nummers van het album. Syre is een album dat ik de komende tijd nog vaak ga luisteren. Ik zou Jaden Smith ook graag nog eens live zien.

Elbow – The Best Of

Van ‘The Best Of’ albums word ik altijd erg blij. Vooral wanneer deze albums van artiesten komen van wie ik niet het gehele repertoire ken. Elbow is een van deze artiesten. Ik ken veel van de groep, maar lang niet alles. Op het album The Best Of staan 28 nummers die ik bijna allemaal ken. Ik vind het dus een geweldige compilatie. Wel vind ik de cover van het album, welke te zien is op de foto, echt verschrikkelijk lelijk. Het idee is leuk bedacht, maar het is niet mijn ding. Vooral na de prachtige cover van het vorige album Little Fictions vind ik deze erg tegen vallen. Gelukkig gaat het om de muziek en niet om het beeld.

Sleeping With Sirens – Christmas On The Road

Op mijn Facebook pagina had ik hem al gedeeld; de nieuwe Kerst single van Sleeping With Sirens. Ik ben een grote fan van Kerst en vind het dan ook geweldig als artiesten, en met name bands, kerstnummers uitbrengen. Het kerstnummer van Sleeping With Sirens heet Christmas On The Road en kwam uit op 17 november. Het is een heerlijk nummer om mee in de kerststemming te komen.

Fall Out Boy – Hold Me Tight Or Don’t

Afgelopen maand kondigede Fall Out Boy niet alleen hun Europese tour aan maar brachten ze ook een nieuw nummer en video uit. Hold Me Tight Or Don’t is onderdeel van het aankomende album MANIA dat uit komt op 19 januari 2018. Er zijn nu al vier singles uitgebracht van MANIA en ik kan niet wachten op de rest. Hold Me Tight Or Don’t is een catchy nummer met invloeden van Latin en African music. Niet iedereen is er even enthousiast over, maar ik hou er van.

Of Mice & Men – Defy

Sinds het vertrek van frontman Austin Carlile is Of Mice & Men druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Afgelopen maanden kwamen er al een aantal nummers uit. In totaal zijn er vier nummers uitgebracht van het aankomende album Defy. Het album wordt verwacht op 19 januari 2018, dezelfde dag als MANIA van Fall Out Boy. Defy is een nummer dat goed past bij de stijl van Of Mice & Men en het ligt makkelijk in het gehoor. Toen Austin de band verliet had ik wat twijfels over de toekomst van Of Mice & Men, maar deze zijn nu volledig weg. Of Mice & Men staat op 15 december in AFAS Live als support van Five Finger Death Punch. Of ik hier heen ga weet ik nog niet. Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link.

Overige releases:
  • The Amity Affliction – Tomorrow
  • Mod Sun – #noshirton
  • Dubioza Kolektiv – Autopilot
  • Black Veil Brides – Rebels

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *