Concert Review: Don Broco | 7 november 2017

Don Broco

Op dinsdag 7 november stond Don Broco in Pandora in TivoliVredenburg. Van te voren twijfelde ik of ik heen zou gaan omdat ik ze al 2 keer eerder gezien had. Uiteindelijk heb ik een dag van te voren een ticket gekocht via Ticketswap en hier heb ik zeker geen spijt van.

Boy Jumps Ship

Boy Jumps Ship was het voorprogramma van Don Broco. Ik had van te voren nog nooit van de band gehoord en heb er voorafgaand ook niet naar geluisterd. Boy Jumps Ship is een punk rock band uit Newcastle. Ik vond de band niet erg speciaal en de zanger was slecht te verstaan. Het laatste nummer dat ze speelden was wel mijn favoriet. Deze was iets harder dan de voorgaande nummers. Het was een vermakelijk voorprogramma, maar geen band waarvan ik een headline show zou bezoeken.

Don Broco

De eerste keer dat ik Don Broco live zag, en tevens de eerste keer dat ze in Nederland waren, was toen ze support waren van 5 Seconds Of Summer in Ziggo Dome. Daarna heb ik ze nog een keer live gezien in Paradiso Noord. Doordat ze support waren geweest van 5SOS was het publiek bij de show in Paradiso erg jong. Dit keer was het publiek wat ouder en waren er ook meer mannen. Dit zorgt gelijk voor een hele andere sfeer. Het publiek was erg energiek en enthousiast en er ontstond wanneer mogelijk een moshpit. Tijdens de show was het niet te merken dat de zaal niet uitverkocht was.

Tegen mijn verwachtingen in kende ik veel nummers die gepeeld werden en door de moshpit stond ik ineens super dicht bij het podium. Don Broco begon de show met het nummer Technology een van hun recent uitgebrachte singles en hiermee was ook gelijk te toon gezet. Het derde nummer dat ze speelden was Superlove, dit was mijn eerste favoriete nummer van Don Broco. Ik vond het leuk om dit nummer eindelijk live te horen en dit was voor mijn dan ook een van de hoogtepunten van de show.

Don Broco

Don Broco heeft echt een geweldige show neergezet. Op 2 februari 2018 kunt hun nieuwe album Technology uit. Mochten ze dan weer naar Nederland komen is de kans groot dat ik daar ook weer bij ben.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *