Mijn favoriete releases | Augustus

Favoriete releases Augustus

De maand augustus is alweer voorbij. Daarom, beter laat dan nooit, een kort rijtje van mijn favoriete releases van augustus onder andere Sleeping With Sirens en Thirty Seconds To Mars.

Steven Wilson – To The Bone

Op 18 augustus bracht Steven Wilson zijn nieuwe album To The Bone uit. Steven Wilson is de zanger van Porcupine Tree en To The Bone is zijn vijfde solo album. Ik vind het weer een goed album en kan niet wachten om Steven Wilson live te zien op 7 maart in Afas Live.

PVRIS – All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell

Na in de afgelopen maanden al 3 singles uitgebracht te hebben, kwam deze maand het gehele album uit, All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell (AWNOHAWNOF). Pvris blijft op dit album dicht bij hun eigen geluid, zonder dat het saai wordt. Op 17 november staan ze in Tivoli in Utrecht.

Thirty Seconds To Mars – Walk On Water

Vier jaar na het uitbrengen van hun laatste album, kwam Thirty Seconds To Mars eindelijk met een nieuwe single. Ik zat hier al lang op te wachten en mijn geduld begon langzaam een beetje op te raken. Toen ik Walk On Water voor het eerst hoorde vond ik het meteen een geweldig nummer. Nu bijna twee weken later, vind ik dat nog steeds. Ik hoop dat 30STM snel met meer nieuwe muziek komt.

Sleeping With Sirens – Cheers & Empire To Ashes

Sleeping With Sirens bracht deze maand twee singles uit van hun aankomende album Gossip. Het nieuwe album krijg een andere sound dan we gewend zijn van Sleeping With Sirens. Empire To Ashes was het eerste nummer dat deze maand uit kwam en mijn favoriet van de twee. De breakdown is mijn favoriete deel van dit nummer. Later in de maand kwam Cheers uit. Ook dit nummer vind ik erg goed. Wel vind ik het jammer dat, muziekaal gezien, zanger Kellin erg op de voorgrond is en hierdoor de rest van de band wat weg valt. Voor het nummer Cheers is ook een music video uitgebracht, deze kun je hier onder bekijken.

Ik ben erg benieuwd naar de rest van het album. Gossip wordt verwacht op 22 september. Eind oktober geven ze een kleine show in Antwerpen. Of de band ook weer naar Nederland komt is nog niet bekend, maar naar eigen zeggen hebben ze grote tour plannen en gaan ze de hele wereld rond. Dus ik denk dat ze in Nederland ook nog wel een show geven.

Overige releases:
  • Alt-J – Deathcrush (Salute Remix)
  • Being As An Ocean – Thorns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *