Mijn favoriete releases | Juli

Releases | juli

Afgelopen maand is er helaas weinig muziek uitgebracht. Met moeite heb ik toch nog 6 releases kunnen vinden die de moeite waard zijn om te delen. Legends van Sleeping With Sirens is zonder twijfel mijn favoriete release van deze maand.

Sleeping With Sirens – Legends

De eerste single van het aankomende album van Sleeping With Sirens kwam deze maand uit. Toen ik Legends voor het eerst hoorde was ik niet erg enthousiast. Vooral omdat het erg anders was dan wat ik gewend ben van Sleeping With Sirens. Tijdens de APMA’s trad de band op en speelde ze dit nummer. Vanaf dat moment was ik overtuig en kijk ik erg uit naar Gossip, het aankomende album van Sleeping With Sirens, verwacht op 22 september.

Bekijk hier het opreden tijde APMA’s:

Punk Goes Pop, Vol. 7

Toen ik hoorde dat er een nieuw Punk Goes Pop album zou komen was ik erg enthousiast. Helaas was ik dit niet meer toen ik het album hoorde. Omdat ik van veel van de nummers die zijn gecoverd geen fan ben vind ik de covers ook geen succes. Een van de weinige goede nummers op het album vind ik Heathens, maar hiervan vind ik het origineel toch echt veel beter. Mijn favoriete nummers van het album zijn Love Yourself en I Don’t Wanne Live Forever.

Jaden Smith – Watch Me

Nadat ik het recent nog met mijn zus over Jaden Smith had, bracht hij na een lange tijd weer nieuwe muziek uit. Nummers van Jaden Smith moet ik vaak meerdere keren luisteren voordat ik echt weet wat ik er van vind. Helaas lijkt veel van zijn muziek erg op elkaar. Naast Watch Me bracht Jaden Smith afgelopen maand ook het nummer Batman uit. Batman is net iets opvallender dan Watch Me, waardoor ik hem ook wat leuker vind. Ik hoop dat Jaden Smith de komende tijd met nog meer nieuwe muziek komt en dat hij een headline tour doet door Europa. Afgelopen maand werd er ook aangekondigd dat Jaden op tour gaat met Fall Out Boy in Amerika. Ik vind dit een bijzondere, maar toch wel goede, combinatie.

Pvris – Half

Pvris bracht afgelopen maand de derde single uit van hun album All We Know Of Heaven All We Need Of Hell (AWKOHAWNOH). Het nummer past goed in de stijl van Pvris, maar ik vind het niet erg vernieuwend. Het is een van de vele Pvris nummers die eigenlijk gewoon ‘wel goed’ is. Ik hoop dat Pvris voor de rest van hun album toch iets meer uitpakt en me verrast.

Don Broco – Technology

Don Broco bracht het nummer Tochnology uit. Bij dit nummer hoort ook een indrukwekkende video met aliens. Technology is net als Pretty (het nummer dat hiervoor werd uitgebracht) wat harder dan de oude muziek van de band. Hier houd ik wel van. Ik ben erg benieuwd naar het aankomende album van Don Broco.

Bekijk de video hier:

Hollywood Undead – California Dreaming

Na ongeveer twee jaar kwam ook Hollywood Undead met niewe muziek. Ze brachten deze maand de eerste single uit van hun aankomende album FIVE dat wordt verwacht in oktober. Ik vind California Dreaming een goed nummer. Vooral de refreinen vind ik erg tof.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *