Festival Review: Indian Summer | 30 juni & 1 juli

Indian Summer

Afgelopen weekend vond het tweedaagse festival Indian Summer plaats in Langedijk. Op het festival stonden onder andere Broederliefde, Chef’special, Kensington, Racoon en Call It Off. Indian Summer is geen groot festival, maar zeker de moeite waard.

Dag 1

Het festival begon op vrijdag om 5 uur. De artiesten die deze dag optraden waren o.a. Racoon, Broederliefde, SFB, Chef’special, The Partysquad & Bokoesam. Er zaten eigenlijk geen artiesten tussen waar ik fan van ben of die ik echt perse live wilde zien. Gelukkig waren er nog aparte podia met bijvoorbeeld Single feestje en Barbapapa 80’s / 90’s. Hier heb ik veel tijd doorgebracht. Het eerste optreden dat ik heb gezien was van Bokoesam, hij was een van de vele Nederlandse rappers op het festival. Later op de dag heb ik ook Broederliefde en SFB gezien. The Partysquad heb ik helaas gemist, omdat we van te voren het tijdschema niet goed bekeken hadden. Het hoogtepunt van de dag (qua artiesten) vond ik toch wel Chef’special. Ik ben zelf niet echt bekend met de band, maar dat wat ik van ze gezien heb vond ik erg leuk.

Het weer zat helaas niet mee en het regende veel. Gelukkig had ik regenlaarzen aan en een jas die goed tegen de regen kan. Ik was blij dat ik op het weer was voorbereid.

Single Feestje Indian Summer
Single Feestje (Ik sta links onder in het roze shirt) Foto: Noordhollands Dagblad
Dag 2

Op zaterdag was het weer gelukkig een stuk beter. Het programma begon al om 13:00, maar zelf was ik er pas rond half 4. Helaas heb ik Call It Off moeten missen. Dit was een van de artiesten die ik toch wel graag wilde zien. Artiesten die ik wel heb gezien zijn Kraantje Pappie, Ronnie Flex, Pep & Rash, Jett Rebel & Kensington. Maar ook zaterdags heb ik weer veel tijd doorgebracht bij de andere podia. Ook heb ik veel gezeten en mensen gekeken, aangezien ik erg moe was van de dag ervoor. Ik was er meer voor de gezelligheid en de sfeer dan voor de artiesten. Het leukste optreden op zaterdag vond ik die van Kraantje Pappie, hij maakte er een feestje van en van hem kende ik de meeste nummers.

Al met al was het een geslaagd festival weekend. Helaas heb ik komende zomer geen festivals meer op de planning staan.

 

 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/2/6/0/didiwinnubst.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *