Concert Update | Deel 3

Update 3

Dit jaar heb ik helaas een stuk minder concerten op de planning dan vorig jaar. Ik woon nu bijna twee jaar in Leeuwarden en merk dat het vanaf hier toch een stuk lastiger is om concerten te bezoeken en ik daardoor vaker twijfel of het wel verstandig is om heen te gaan. Gelukkig zijn er nog genoeg concerten die zeker de moeite waard zijn. In dit bericht geef ik een korte update over mijn geplande concerten.

Vorige update

In mijn vorige update vertelde ik dat ik heel graag naar het concert van Depeche Mode in de Ziggo Dome wilde. Een aantal weken geleden is het eindelijk gelukt om kaartjes te kopen via Ticketswap. Eind deze week is het al zo ver. Ik heb er echt super veel zin in! Ook schreef ik in die update over Marianas Trench. Deze show zal later deze maand plaatsvinden, op 18 mei.

Upcoming

Zoals ik al schreef ga ik deze maand Depeche Mode en Marianas Trench live zien. Volgende maand is weer een drukkere maand wat betreft concerten, ik heb er vier op de planning staan. The Powerfest staat als eerst op de planning. The Powerfest is een festival dat plaats vind in Melkweg. Op dit festival zullen Pierce The Veil, Sleeping With Sirens, Issues, Crown The Empire, State Champs & Roam optreden. Een paar van mijn favoriete bands en een band die al lang op mijn concertbucketlist staat.

Het volgende concert op de planning is van Alt-J in 013. Een kleine show (maar 700 man!) waar ze hun nieuwe materiaal, van het aankomende album ‘Relaxer’, zullen laten horen. Ik heb Alt-J al eerder zien optreden en kijk er naar uit om ze in een intieme setting te gaan zien.

Op 26 juni ga ik naar het concert van Blink-182. De band staat al lang op mijn concertbucketlist en ik was echt heel blij toen ik hoorde dat ze naar Nederland zouden komen. A Day To Remember staat in het voorprogramma van Blink-182. Deze band wilde ik ook graag nog een keer live zien, maar ik ken ze niet goed genoeg om naar een van hun headline shows te gaan. Dat ze nu support act zijn komt voor mij dus perfect uit.

Eind juni ga ik naar Indian Summer, een festival in Noord-Holland. De line-up bestaat onder andere uit Kensington, Broederliefde, The Partysquad, en Jett Rebel (klik hier voor de volledige line-up).

Het laatste concert wat ik tot nu toe gepland heb is van Pet Shop Boys in Carré. Ondanks dat ik ze afgelopen jaar al gezien heb ben ik erg benieuwd naar de show. Vooral omdat de show nu plaatsvind in een totaal andere setting.

Wishlist

Er zijn veel concerten die ik dit jaar nog graag zou willen bezoeken. Maar helaas kan ik niet overal naar toe. Ik wilde dit jaar graag voor het eerst naar een concert in het buitenland, namelijk het concert van Good Charlotte in Boedapest met Pierce The Veil, Sleeping With Sirens en Issues als support act. Helaas valt dit concert in hetzelfde weekend als de verjaardag van mijn beste vriendin. Ook wilde ik naar de show van Linkin Park in Ziggo Dome, maar daar kan ik helaas ook niet heen vanwege school. Ik hoop dat ik dit jaar nog naar een show van Blaudzun en van Spinvis kan. Beide hebben veen shows gepland door Nederland. Andere concerten waar ik nog heen zou willen dit jaar, maar nog over twijfel zijn de concerten van Pvris, Harry Styles, Beartooth, Jeremy Loops, The Rasmus & The Dead Crew Of Oddwood.

 

Wat zijn jouw concertplannen voor de komende tijd?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *