Kom alvast in de stemming met The Powerfest Playlist

The Powerfest Playlist

The Powerfest is terug! Nadat de laatste editie in 2012 was afgelast wegens tekort aan bands, keert het festival nu terug naar de Melkweg op 1 juni. Het festival is verdeeld over twee zalen. De bands Pierce The Veil en Sleeping With Sirens zijn de headliners van het festival. De andere bands die optreden zijn Issues, Crown The Empire, State Champs en Roam. Een geweldige line-up met veel van mijn favoriete bands. Ik kan echt niet wachten tot het zo ver is. Om alvast in de stemming te komen heb ik een playlist gemaakt met alle artiesten van The Powerfest 2017.

The Powerfest Playlist

Koop hier je tickets voor The Powerfest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *