Concert Review: All Time Low | 4 april 2017

Na een lange tijd weer een concert review, de laatste was alweer in januari. Afgelopen week was ik bij het concert van All Time Low. Vorig jaar zag ik ze al live op Pinkpop, maar dit jaar ging ik eindelijk naar hun eigen headline show in Amsterdam. Het was een geweldige avond.

De deuren van Melkweg gingen om half 8 open. Rond 7 uur zou ik aansluiten in de rij. Ruim optijd dacht ik, maar niets was minder waar. Ik had nog nooit zo’n lange rij meegemaakt bij Melkweg. Door de lange rij was ik dan ook niet optijd binnen voor het voorprogramma SWMRS, wat ik erg jammer vond. All Time Low hield gelukkig rekening met de lengte van de rij en begon pas met de show toen iedereen binnen was.

All Time Low concert

In het begin kon ik helaas weinig zien, gelukkig werd dit al snel beter en kon ik volop genieten van de show. All Time Low trapte af met het nummer Kicking & Screeming en hierna volgde meteen het nummer Weightless. Ook speelde ze hun nieuwe nummers Dirty Laundry en Last Young Renegade en mijn favoriete nummers A Love Like War en Take Cover. (Klink hier voor de volledige setlist.) De show zat vol met echte All Time Low humor en er werden behoorlijk veel bh’s, knuffels en bloemen het podium opgegooid. Natuurlijk waren er ook nog crowdsurfers en moshpits. De hoogtepunt van de show waren voor mij Take Cover en het toegift. Tijdens het toegift ontstond er een grote moshpit en leek iedereen net iets enthousiaster dan tijdens de rest van de show. Hier kan ik echt van genieten.

Ik hoop dat All Time Low na het uitbrengen van hun nieuwe album snel weer een keer naar Nederland komt.