Concertbucketlist | Deel 2

Concertbucketlist Deel 2

Mijn concertbucketlist is vrij lang en wordt ook steeds langer, er komen meer bands bij dan dat ik af kan strepen. Afgelopen september schreef ik over mijn concertbucketlist zoals die er op dat moment uit zag. Ik heb in de tussentijd 1 groep van mijn bucketlist bezocht, namelijk de Pet Shop Boys (lees hier mijn review van het concert). In dit artikel kun je lezen hoe mijn concertbucketlist er op dit moment voor staat.

In mijn vorige concertbucketlist schreef ik dat ik Marianas Trench eindelijk zou gaan zien in oktober. Dit is helaas verplaatst naar mei. De show van Of Mice & Men die ik graag wilde bezoeken ging helaas niet door. Of Mice & Men zal dus voorlopig nog op mijn concertbucketlist blijven staan. Crown The Empire zou support act zijn bij deze show. In juni ga ik de band zien op The Powerfest en kan ik ze dus van mijn bucketlist afstrepen. Een andere band die ik komend jaar af kan strepen is Blink-182. Na het uitkomen van hun album ‘California’ werd al snel een Europese tour aangekondigd. In juni ga ik ze live zien in Rotterdam. Vandaag en morgen zijn er concerten van Against The Current in Nederland. Helaas moet ik beide overslaan omdat ik dit niet red met school. Ik hoop dat ik de band ooit nog van mijn concertbucketlist kan strepen, het liefst nog voordat ze uit de kleine zaaltjes zijn gegroeid.

Op het moment is dit mijn volledige concertbucketlist:

 • Against The Current
 • Anarbor
 • Andy Black
 • Baby Metal
 • Beyoncé
 • Black Veil Brides
 • Blink-182
 • Crown The Empire
 • Fall Out Boy
 • Frank Iero (frnkiero andthe patience)
 • Gerard Way
 • Marianas Trench
 • Mod Sun
 • Of Mice & Men
 • One Direction
 • Oscar And The Wolf
 • Panic! At The Disco
 • Sia
 • Zayn

Dit zijn de bands die ik al van mijn bucketlist af heb kunnen strepen:

 • 30 Seconds To Mars
 • 5 Seconds Of Summer
 • Alt-J
 • All Time Low
 • Beartooth
 • Bring Me The Horizon
 • Cody Simpson
 • Depeche Mode
 • Elbow
 • Hollywood Undead
 • Hurts
 • Imagine Dragons
 • Issues
 • Justin Bieber
 • Kyteman
 • Linkin Park
 • Mika
 • Muse
 • Paul McCartney
 • Pet Shop Boys
 • Pierce The Veil
 • Pvris
 • SBTRKT
 • Set It Off
 • Sleeping With Sirens
 • Steven Wilson
 • Sufjan Stevens
 • Twenty One Pilots

 

Wie staan er op jouw concertbucketlist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *