Concert update | Deel 2

Concert update Deel 2

Komende tijd heb ik weinig concerten op de planning staan. De meeste concerten uit de  vorige update zijn alweer achter de rug. Het eerst volgende concert is pas weer in mei. In dit bericht geef ik een korte update over mijn geplande concerten.

Vorige update

In mijn vorige update schreef ik over  het concert van Marianas Trench, dat helaas werd verplaatst. Eerder deze maand werd de nieuwe datum bekend gemaakt. Het concert zal nu plaatsvinden op 18 mei in Paradiso Noord. Ik heb er nog steeds super veel zin in en ben heel blij dat de show gewoon door gaat.

In tegenstelling tot de show van Of Mice & Men en Crown The Empire. De dag na de geplande datum van Marianas Trench wilde ik naar de show van Of Mice & Men gaan, maar op het laatste moment werd deze show gecanceld. Eind 2016 werd bekend gemaakt dat zanger Austin Carlile wegens gezondheidsredenen uit de band stapt en de band zonder hem verder gaat. Ik vond dit echt verschrikkelijk om te horen, maar kan het goed begrijpen. Ik hoop dat het nu beter zal gaan met de gezondheid van Austin en dat er misschien nog een kans is op nieuwe muziek van hem. Crown The Empire zou het voorprogramma zijn van Of Mice & Men, deze band ga ik komend jaar gelukkig nog live zien op The Powerfest in juni. De andere bands die al zijn aangekondigd voor The Powerfest zijn Pierce The Veil, Sleeping With Sirens & Issues. Dus dit kan niet anders dan een geweldige avond worden.

Upcoming

Verder heb ik nog één concert en één festival op de planning staan. Blink-182 op 26 juni in Ahoy, waar ik echt heel erg naar uit kijk. De band staat al lang op mijn concertbucketlist en in juni is het dan eindelijk zo ver! En dankzij Blinkfest, afgelopen maand in de Melkweg, heb ik er nog net wat extra zin in gekregen. Het festival waar ik komend jaar heen ga is Indian Summer. De line-up bestaat onder andere uit Kensington, Broederliefde, The Partysquad, en Jett Rebel (klik hier voor de volledige line-up).

Wishlist

Ik hoop natuurlijk nog veel meer concerten te bezoeken dit jaar. Ik wil graag nog naar de show van Depeche Mode in mei in de Ziggodome, maar het is mij (nog) niet gelukt hier kaarten voor te krijgen. Verder hoop ik dat artiesten en bands nieuwe muziek uitbrengen en gaan touren. Binnenkort is weer een nieuwe concertbucketlist te verwachten, waarin ik schrijf over artiesten die ik graag nog live zou willen zien. (klik hier voor mijn vorige concertbucketlist).

Heb jij nog concerten op de planning staan waar je naar uit kijkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *