Concert Review: Top Notch presents James Watss | 20 januari 2017

James Watss

Gisteravond was de showcase van James Watss in Q-factory in Amsterdam. James had drie supports acts meegebracht, Paul Sinha, Amartey & Danéx. Van alle acts kende ik eigenlijk niemand, dus het was een avond vol nieuwe artiesten.

De eerste act van de avond was Danéx, een Nederlandse urban/pop zangeres. Een goede zangeres, maar ik vond haar muziek niet erg bijzonder. De nummers waren vrij standaard en bleven niet echt hangen. De tweede act was Amartey, een vrolijke jongen met leuke energieke nummers. Vooral het laatste nummer dat hij zong vond ik erg leuk; ‘Time To Remember”.

Paul Sinha

Paul Sinha was de derde en laatste support act. Ik vond dit de leukste act van de avond. Paul Sinha is een jonge, veelbelovende artiest uit Deventer. Hij zingt en rapt en maakt dansbare muziek. Paul Sinha is zeker een artiest om in de gaten te houden. Ik hoop dat ik nog vaker een show van hem kan bezoeken.

De laatste act van de avond was natuurlijk de hoofdact James Watss. Afgelopen jaar bracht hij zijn debuut-EP, Patience, uit. Deze EP liet hij gister horen aan het publiek. “Rennen Voor Jou” vind ik het vetste nummer van zijn EP. Het publiek reageerde erg positief en James Watss zal de komende jaren zeker nog meer van zich laten horen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *