Mijn favoriete tv programma’s

favoriete tv programmas

Ik kijk weinig tv. Die enkele keer dat ik dan wel tv kijk is voor een programma dat ik echt graag wil zien en dat ik van aflevering 1 tot de finale volg. In dit artikel heb ik mijn vijf favoriete tv programma’s op een rijtje gezet.

Get The F*ck Out Of My House

Ik denk dat dit toch wel het programma is dat ik het aller leukst vind om te kijken. Vorig jaar was het eerste seizoen van Get The F*ck Out Of My House op tv. Voor het programma worden er 100 onbekende mensen in een huishouden geplaatst voor 4 personen. Degene die het het langst in het huis blijft wint de pot van €100.000 (van deze pot moeten ook de boodschappen worden gedaan). Na een aantal afleveringen van het programma kreeg ik het gevoel dat ik de kandidaten persoonlijk kende en begon ik favorieten te krijgen. Ik vind het heerlijk om te kijken naar drama, ruzies en problemen van andere mensen. Eigenlijk is het gewoon een wedstrijdje wie het langst de meeste chaos kan verdragen, heer-lijk. Ik hoop dat er komend jaar een tweede seizoen van Get The F*ck Out Of My House komt.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson, een welbekend spelprogramma waar bekende Nederlanders moeten overleven op een eiland. Vaak zijn het voor mij toch wel onbekende bekende Nederlanders, maar leer ik ze in de loop van het programma toch wel kennen. Een van de mooiste dingen van het programma vind ik de complotten die worden gemaakt, want dat is nou eenmaal hoe het spel werkt. Het afgelopen seizoen van Expeditie was Bertie mijn favoriet, wat heeft zij het spel goed gespeeld en wat was ik blij dat ze gewonnen had.

Wie Is De Mol?

Een programma dat afgelopen week weer van start is gegaan. Vroeger vond ik het maar een stom programma, omdat ik er eigenlijk gewoon niks van snapte. Nu vind ik het echt een leuk programma en wil ik maar al te graag weten wie de mol is. Samen met mijn vriendinnen maak ik altijd een poule aan in de Wie Is De Mol? app. In de app kun je punten inzetten op de kandidaten die jij verdenkt. Wanneer er een kandidaat uit gaat verlies je de punten die je op hem/haar hebt ingezet. De rest van de punten worden verdubbeld. Wie aan het eind de meeste punten heeft wint (ik natuurlijk).

Hollands Next Top Model

Hollands Next Top Model een heerlijk meidenprogramma waarbij ik fanatiek mijn favorieten aanmoedig. In de jaren dat ik het programma heb gevolgd vind ik het wel wat minder leuk geworden. Het programma richt zich minder op de meisjes in het huis en meer op social media en dingen er omheen. Dit vind ik erg jammer.

Boer Zoekt Vrouw

Zondag 12 februari gaat het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw weer van start. Velen vinden het waarschijnlijk een suf programma, wat het misschien ook wel is, maar ik vind het heerlijk om op zondag avond te kijken. Vaak zitten er leuke personen tussen (denk aan boer Geert, boer Tom en boerin Bertie) en heb ik al snel een voorkeur voor de vrouw (of man) die gekozen moet worden. Ik ben benieuwd hoeveel gelukkige boeren koppels komend seizoen ons gaat brengen.

 

Wat is jouw favoriete tv programma?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *