Pinkpop | 12 juni 2016

Afgelopen weekend was ik naar Pinkpop, was er alleen op de zondag. Ik heb echt een heerlijke dag gehad ondanks het slechte weer. Ik heb veel verschillende artiesten gezien en vond het denk de leukste editie van Pinkpop waar ik ben geweest!

Toen ik het terrein op kwam waren de eerste twee artiesten al klaar (Jungle By Night & Harts). De eerste artiest die ik heb gezien was Douwe Bob op de MainStage. Ik heb er niet heel aandachtig naar gekeken maar heb hem wel Slow Down horen spelen, dit is ook het enige nummer dat ik ken van hem. Na Douwe Bob begon het kei hard te regenen, gelukkig wisten we dit optijd dus konden we schuilen. Na het schuilen heb ik nog een klein stukje gezien van John Newman.

All Time Low

All Time Low was de eerste artiest op het programma die ik echt heel graag wilde zien. All Time Low heeft jaren op mijn concert-wishlist gestaan en nu heb ik ze dan toch eindelijk gezien. Tijdens All Time Low begon het ook te regenen maar dit hield niemand tegen. De show van All Time Low was erg goed, ze speelde vooral de wat bekendere nummers. Tijdens het nummer Somethings Gotta Give zei Alex dat je in het publiek een maatje moest zoeken en op de schouders moest gaan zitten. Ik mocht bij mijn zus op haar schouders en vond dit echt geweldig om een keer mee te maken (ik kwam zelfs op het grote scherm). Ook mochten er mensen uit het publiek het podium op. De show van All Time Low was er energiek en echt geweldig! Helaas staan de beelden ervan (nog) niet online.

Bring Me The Horizon

De volgende artiest die ik graag wilde zien was Bring Me The Horizon. Tijdens Bring Me The Horizon regende het echt super hard, maar ik ben blij dat ik niet ben gaan schuilen. Ik had eerst nog lichte twijfel, maar ik wilde mijn dag niet laten verpesten door een beetje regen (en onweer). Van de show van Bring Me The Horizon heb ik ook erg genoten. Ik wil ook graag nog naar hun concert in de HMH in november.

Broederliefde

Na de show van Bring Me The Horizon was het wachten op Paul McCartney. In de tussentijd heb ik nog wat stukjes gezien van Lionel Richie, Balthazar en Broederliefde. Van Lionel Richie en Balthazar was ik niet erg onder de indruk. Van Broederliefde had ik niet echt hoge verwachtingen, maar ze maakte er echt een feestje van en dit heeft mij positief verrast.

Paul McCartney

Bij de show van Paul McCartney was het erg druk, hierdoor kon ik het slecht zien en heb ik eindelijk de hele show via het scherm moeten volgen. De show begon (voor mij) met wat onbekendere nummers. Naarmate de show vorderde kwamen er wat vrolijkere en bekendere nummers wat het voor mij een stuk leuker maakte. Wel vond ik het jammer dat de show erg overeen kwam met de show van vorig jaar in de Ziggo Dome.

Beelden van onder andere Douwe Bob & John Newman kun je hier vinden.

Ben jij ook naar Pinkpop geweest? Zo ja, welke artiest vond jij het leukst om te zien?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *