ISSUES | 2 juni 2016

Na vorig jaar maart de show van ISSUES gemist te hebben doordat ik te laat was, heb ik ze live kunnen zien spelen in de Melkweg. ISSUES heeft lang op mijn denkbeeldige ‘bands die ik nog live wil zien’ lijstje gestaan, maar kan nu dus eindelijk worden afgestreept.

Het concert van ISSUES was in de kleine zaal van de Melkweg en was niet uitverkocht, hierdoor was het balkon dicht. Voor het concert had ik twee tickets, maar helaas wilde/kon niemand met mij mee. Gelukkig heb ik besloten om gewoon in mijn eentje naar het concert te gaan. Dit was voor het eerst dat ik alleen ging, dus ik vond dit best spannend. Maar achteraf ben ik heel blij dat ik gewoon ben gegaan, want ook in mijn eentje heb ik een geweldige avond gehad.

ISSUES – Hooligans (2 juni 2016)
De voorprogramma’s van ISSUES, Astroid Boys en Hacktivist, vond ik zelf wat minder. Maar de rest van het publiek was erg enthousiast. De show van ISSUES vond ik erg goed. Ze spelen goed live, de sfeer in de zaal was goed, en ze speelden mijn favoriete nummers en een aantal nummers van hun nieuwe album ‘Headspace’. Een minpunt vond ik dat het geluid niet goed was afgesteld, vocalist Tyler Carter was daardoor niet altijd even goed te horen.
Wanneer ISSUES weer naar Nederland komt, hoop ik ook zeker dat ik er weer bij ben.

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *